Security Summer School – Prima Editie


Dacă vă atrag provocările de tot felul, dacă vă pasionează subiectele de securitate și programare low-level, atunci vă invităm să participați la prima ediție a Security Summer School, o școală de vară dedicată domeniului securității ofensive (creării de exploit-uri). Subiectele abordate vor fi unele practice, pornind de la analiză de procese, analiză de binare, suprascriere de memorie, shellcode-uri, exploit-uri, fuzz testing, mecanisme defensive și ofensive.

Inițiativa este organizată de un parteneriat între Facultatea de Automatică și Calculatoare, Ixia și grupul de securitate aplicată Hexcellents. Veți avea ocazia să dezvoltați atacuri practice de exploatare a aplicațiilor, să vă formați abilități, să dobândiți un mod de gândire specific unui ethical hacker și să vă sistematizați cunoștințele de programare C, assembly și sisteme de operare.

Școala de vară se desfășoară în câte două sesiuni săptămânale, în perioada 23 iunie – 10 august 2014:

  • luni, 16-20
  • joi, 9-13

Pe parcurs vom presăra mici concursuri și ieșiri sociale. În ultima sesiune vom desfășura o competiție de tip Capture the Flag (CTF) unde va trebui să faceți față la o serie de provocări de exploatare de aplicații. La final vom acorda premii în funcție de rezultatele la CTF.

Pentru a vă înscrie la “Security Summer School”, folosiți Stagii pe Bune. Pe lângă înscrierea pe SPB am anunțat un set de provocări a căror rezolvare să o submiteți. Mai multe detalii în pagina de descriere a școlii. Perioada de înscriere este 9-25 mai 2014.

Alte informații și anunțuri vom face pe paginile de Facebook și Google Plus sau la sss-contact@security.cs.pub.ro.

L3t’s cr4ck’n'h4ck!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>