Freescale SoC 4G Course

Freescale Digital Networking Wireless organizează anul acesta a treia ediție a cursului System on a Chip – A practical Course on 4G Communication Systems, în cadrul facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Cursul este adresat studenților de anii III și IV (în special) de la Facultatea de Automatică și Calculatoare, respectiv Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației interesați de a lucra pe sisteme embedded, platforme DSP multicore și Power Architecture și de a învăța lucruri noi despre tehnologia 4G/LTE. Acesta va avea loc începând cu prima săptămână din Martie, iar orarul va fi stabilit de comun acord cu studenții acceptați și de disponibilitatea sălii.

Puteți vedea ce subiecte au fost studiate anul trecut în cadrul acestui curs. Pentru înscriere vă rugăm să completați acest formular.

Prima sesiune va avea loc începând cu 5 martie 2015. Vor fi 10 sesiuni săptămânale. Termenul limită de înscriere este 27 februarie 2015

Pentru orice alte întrebări puteți contacta pe Andrei Enesecu.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>